تانکر حمل اسید

تانکر حمل اسید

تانکر حمل اسید


قسمت‌های تشکیل‌دهنده مخازن دوجداره پلی اتیلن نگهداری انواع اسید دارای یک ورودی ، یک وانت و یک خروجی هستند. دریچه ورود اسید روی مخزن می بایست سایز ۳۱۵ باشد که با نازل لوله اسید که از بالا تانکر ضد اسید را پر می کند فیت شود. یک عدد ونت برای خروج بخارهای حاصل از تلاطم اسید در زمان حرکت کامیون در قسمت تاج مخزن نزدیک به دریچه ورود اسید تعبیه است. وجود این ونت از اشتعال و انفجار خود به خودی مخزن پلی اتیلن نگهداری اسید جلوگیری می کند.

در انتهایی ترین بخش زیر مخزن پلی اتیلن قرار می گیرد که از آن ناحیه تخلیه اسید به صورت کامل انجام می شود. در داخل این مخازن ۴ عدد دیوایدر (بافل یا مقسم) از جنس پلی اتیلن که با نام عدسی هم شناخته می شوند. قرار می گیرد. این دیوایدرها مخزن ضد اسید پلی اتیلن را به ۵ بخش مساوی تقسیم می کند. روی این دیوایدرها سوراخ هایی تعبیه شده. تا سیال مورد نظر از داخل آنها به بخش های دیگر مخزن سرازیر شود. و یا به نقطه قبلی بازگردد.

دیوایدر وسط (بفل میانی)


دلیل اصلی وجود این دیوایدرها در این مخزن پلی اتیلن،برای کنترل موج سیال داخل مخزن می باشد و در اصل به عنوان موج شکن عمل می‌کند. پروفیل بکار رفته در این مخازن ترجیحا باید از نوع پروفیل رو صاف تو صاف باشد. علت انتخاب این نوع پروفیل کاور فلزی یا استیل روی مخزن است. که به راحتی بتوان مخزن را لاینینگ کرد. ضخامت کف پروفیل این مخازن باید ۱۰ میلی متر و یا بیشتر باشد. و دلیل آن هم این است که فشار اسید تماما متوجه کف مخزن خواهد بود.

جنس کاور فلزی تانکر مواد شیمیایی می بایست. ترجیحا از جنس استنلس استیل باشد. اگر به جای استیل از آهن استفاده می شود. باید یک لایه رنگ اپوکسی روی کاور فلزی که جنسی غیر از استیل دارد. قرار بگیرد. برای اتصال مخزن به تریلر حمل اسید ، باید در هر ۱ متر از یک پایه به شکل سدل (زین اسبی) استفاده شود. که بتواند یک سوم ارتفاع مخزن را پوشش دهد. از این مخازن در تریلی حمل مواد شیمیایی فارغ از نوع آن ها می توان استفاده شود.

وزن مخزن نگهداری اسید پلی اتیلن


وزن این تانکر حمل اسید بدون کاور فلزی باید حداقل حدود ۲ تن باشد. تا از نظر ارگونومیک به طراحی کامیون آسیب نزند. مهمترین امر در ساخت این تانکر اسید این است. که در ساخت و تولید آنها هیچ گونه جسم فلزی بکار نرفته باشد. چون در صورت ارتباط فلز با اسید ، فلز از خود واکنش نشان داده. و دچار خوردگی و پوسیدگی می شوند.

پس از ساخت این مخازن باید حتما شرایط تست آن مهیا باشد. و قبل از مونتاژ روی کامیون حتما تست های لازمه را پاس کند. شکل مقطع نهایی این مخازن باید به شکل گرد ، بیضی یا مربع باشد. از این مخازن می توان برای حمل روغن کوره سبک ، سنگین ، اسید کلریدریک ، اسید نیتریک ، سود سوز آور ، اسید سولفوریک و پراکسید هیدروژن ، الکل ، بنزن ، روغن پخت و پز و غیره استفاده کرد.

نحوه نگهداری مخازن تریلر حمل اسید


اثر خوردگی طولانی مدت در مخزن ذخیره سازی مواد شیمیایی از جنس استیل نازک شدن. قسمت دیواره‌های مخزن به ویژه در سطوح پایین‌تر است. این امر منجر به نقص در پوسته می شود. و احتمال نشتی اسید از این قسمت‌ها را زیاد می کند. عمر مفید مخازن حمل اسید شرکت ام بار که از جنس پلی اتیلن با کاور استیل یا فلزی می باشد. معمولاً حدود ۵۰-۳۰ سال تخمین زده می شود.

برای تضمین عملکرد ایمن مخزن ذخیره سازی ، ضخامت مخزن باید حداقل هر ۲ سال یکبار و حداکثر هر ۵ سال یکبار برای بازرسی داخلی آزمایش شود. تعداد زیادی مکانیسم آسیب وجود دارد. که می تواند باعث خرابی و کاهش عمر مخزن ذخیره شود. بنابراین یکپارچگی ساختار مخزن باید در برابر خوردگی ، حمله شیمیایی ، فرسایش ، فرسودگی ، آسیب مکانیکی و شکنندگی بررسی شود.

شرایط رانندگی با تریلر حمل اسید و مواد اشتعال زا شیمیایی


۱ – یک مسیر رانندگی معقول و مناسب با شرایط ترافیکی مناسب انتخاب کنید.


از شهرها و مناطق مسکونی دوری کنید. و به مناطق ممنوعه وسایل نقلیه حمل و نقل کالاهای خطرناک وارد نشوید. وسایل نقلیه ای که مواد شیمیایی بسیار اسیدی را حمل می کنند. شرایط خاصی را می طلبد تانکر اسید باید طبق زمان و مسیری که توسط سازمان حمل و نقل جاده ای و پلیس راه تأیید است. رانندگی کنند و مسیر را به میل خود تغییر ندهند.

۲- سرعت رانندگی ایمن را حفظ کنید.


در هر صورت ، سرعت رانندگی نباید بیش از ۸۰ کیلومتر در ساعت باشد. در شب ، در شرایط دید کم مانند باران ، مه ، برف و برف ، باید یا از حرکت بایستید یا با سرعت خیلی کم رانندگی کنید

۳- فاصله رانندگی معقول از وسیله نقلیه جلوی خود را حفظ کنید.


در صورت بارندگی ، مه ، برف و سایر شرایط بد آب و هوایی ، فاصله را با خودروی جلو افزایش دهید.

۴- تغییر مسیر خودسرانه هنگام رانندگی مجاز نیست.


ترافیک بزرگراه باید در خطوط مشخص هدایت شود. رانندگان باید توجه خود را حفظ کنند. آنها باید حدودا هر ۲ ساعت یکبار متوقف شده و استراحت کنند. به موقع وضعیت فنی خودرو را بررسی کنند. تا از بسته بودن. شیر قطع اضطراری اطمینان حاصل کنند.

در ادامه می توانید تصاویر مربوط به نحوه ساخت. مخزن استیل جهت مونتاژ روی تریلی و قرار دادن. هسته پلی اتیلن این مخازن را مشاهده کنید. در نهایت این تانکر فلزی قابلیت استفاده برای ذخیره انواع سیال را خواهد داشت. از این مخازن بعنوان تانک اسید میتوان استفاده نمود. از دیگر مصارف آنها میتوان به منبع آب استیل کامیون اشاره کرد.

اجاره تانکر حمل اسید


در خصوص مساله اجاره تانکر حمل اسید باید اضافه کرد که ام بار علاوه بر تولید کننده بودن این مخازن ، تمایل به اجاره تانکر اسید ، اجاره تانکر حمل روغن ، اجاره تانکر حمل شیر ، اجاره تانکر حمل چهار مواد ، اجاره تانکر حمل سوخت و غیره را دارد. مشتریان محترم میتوانند با برقراری تماس و یا بازدید از سایت تولید این تانکرها ، قراردادی جهت اجاره این محصولات را با شرکت ام بار جاری نموده و به صورت ماهانه این محصولات را اجاره کنند. البته باید خاطر نشان کرد که قبل از عقد قرارداد می بایست. سیال مورد نظر مورد آنالیز تیم فنی شرکت قرار دارد. تا از صحت عملکرد تانکر ها با سیال مورد نظر اطمینان حاصل شود.

استاندارد مخازن اسید


این مخزن حمل اسید مناسب برای نگهداری انواع اسید از قبیل تانکر اسید سولفوریک ، اتانوییک اسید ، اسید استیک ، اسید استیک ، اسید اکسالیک ، اسید اکسالیک ، اسید بنزوییک ، اسید بوتریک ، اسید بوتریک ، اسید پانتوتنیک ، اسید پانتوتنیک ، اسید پیروگلوتامیک هستند. همچنین برای حمل اسید پیرویک ، اسید سوکسینیک ، حمل اسید سولفوریک ، اسید سیتریک ، اسید فرمیک ، اسید فسفریک ، اسید فلوئوروبوریک ، اسید لاکتیک ، اسید مالیک ، اسید نیتریک ، کربوکسیلیک اسید ، متانوییک اسید استفاده میشوند.محصولات دیگر شرکت ام بار که در برابر انواع اسید مقاوم هستند.

به صورت عمودی طراحی و به صورت مخزن اسید با کف دوبل جهت استحکام بیشتر می باشند.این مخازن پلی اتیلن به مخزن ضد اسید هم معروف هستند.متاسفانه امروزه به دلیل افزایش ناگهانی و تحریم صنایع فلزی کشور عزیزمان،مخازن استیل مانند قبل کاربرد ندارد.علاوه بر آن مقاومت استیل در برابر اسید کمتر از پلی اتیلن است و در نتیجه عمر کمتری نسبت به پلی اتیلن دارند.

پلی اتیلن جزو مواد مقاوم در برابر اسید سولفوریک و دیگر سیالات می باشد.قیمت تانکر حمل اسید و قیمت تانکر تریلی از جنس پلی اتیلن بسیار کمتر از همان محصول با جنس استیل می باشد.طی تحقیقات دانشمندان دانشگاه گلاسکو در سال ۲۰۱۸ بهترین ظرف برای نگهداری اسید در محیط های آزمایشگاهی و صنعتی،مواد پلی اتیلن سنگین یا همان HDPE می باشد.شرکت ام بار با بهره گیری از متخصصان شیمی توانایی ساخت مخازن ایستاده یا عمودی از جنس پلی اتیلن جهت نگهداری اسید و بعنوان تانکر حمل اسید سولفوریک با گارانتی ۳۰ ساله را دارد و در بسیاری از پروژه ها موفق بوده و خواهد بود.

برای حمل اسید یا اگر نیاز به تانکر حمل اسید دارید . فقط کافی است با ما تماس بگیرید.